já si hlavně myslím, že to co udělal, nic není. Je to dítě. Já měla poznámky pořád a vesměs to byla jen buzerace od učitelů. Doma se tomu smáli, protože věděli, jaká jsem a že tohle ke mně prostě nějak patří a jiný to nebude - nedělala jsem žádný vylomeniny, jen jsem nebyla hodná holčička sedící řádně v lavici :)) prostě jsem trochu řádila s klukama a učitelé to neuměli řešit jinak, než tím, že to povědí rodičům.
Propichování očí je naprosto normální :D ani na gymplu to nebylo jiný, spíš naopak se ještě přimalovávaly různý obrázky :))) Ten trest mi přijde nepřiměřený - hlavně ty zabavené peníze, které si šetřil. Řekla bych mu, at to víckrát nedělá, že to je prostě špatný a doufala bych, že je natolik inteligentní, že tohle vezme. Tak to dělali naši. Vždycky mi v klidu řekli že tohle ne a pokud to dál budu dělat, jsem hloupá...kupodivu to slovo hloupá mělo větší efekt, než kdyby mi řekli, že mi něco zakážou. Nechtěla jsem být za hloupou
Až kdyby vyvedl něco horšího, tak bych to řešila důsledněji, ale tohle jsou prostě jen klukoviny.