Ahoj, já tam byla spokojená, ale primářka mi nesedla, kdyby tam byla jen ona, tak tam nechodím. chodila jsem pak (řekla, jsem jiného doktora než jí) k Dr. Daňkovi a dobré, dokonce mě jednou podržel, byl moc příjemný, když jsem doma stresovala, že popletli dni. Ale tuším, že každému nemusí sednout. On se někdy zakecá a jindy pospíchá-mě se to druhé naštěstí nestalo. Tuším, že jsme si možná i tak nějak sedli. Osobně bych doporučila Dr. Vykysalou či tak nějak se jmenuje. Mladá doktorka, snaží se podat všechny informace, které chceš, vše vysvětlit. Měl jsem ji na transfer a byla opravdu příjemná a vařím, že je i schopná. A věřím, že to dělá hodně, bohužel vlastně na ten transfer je to věc náhody, jaké sestry a jakého doktora chytneš. Chodila jsem předtím do Gestu v Praze 5 a změnila jsem ho. Nesedlo mi tam více doktorů, takže jsem přešla do Gennetu. Vyzkoušela jsem Iscare, ale tam jsem na prvním pohovoru (šla jsem si je omrknout) se dostala k tak arogantní doktorce, že tím pro mne skončili. Poradila mi, ať moc neserfuju na internetu. Musím dodat, že nebýt internetu tak děti asi doteď nemáme
Jo ještě dodám, že v Gest se nám nezadařilo v Gennetu ano.