| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Svinko, vyřešila jsi to skvěle a máš taky skvělou tchýni/to oslovení nemám ráda a nikdy jsem tak mamince manžela neřekla/. Jinak já narozeniny a svátky neprožívám, když slavíme tak na chatě kde se něco ukuctí popije posedí venku a je to vlastně takový pěkný den. Jinak si myslí že na slovensku se k tomu přistupuje jinak. Hlavně na vesnici. Můj manžel pochází ze slovenska a tam se opravdu děly neskutečné a pro mně naprosto nepochopitelné věci. Ano i roční syn dostal kytici/kterou chtěl hned ochutnat/dort který upekla nějaká sousedka a vlastně byl nepoživatelný /tučný přeslazený krém neurčité chuti, čokoládová poleva brrr/všichni museli do řady a ke zděšení synátora mu třepali pacičkou a přáli a on se sápal na tu dortu, která se musela několikrát vyfotit a pak se fotilo všechno možné dokola. Pak přišel na řadu dort - ozdoby v podobě marcipánových růžiček se museli odstranit a uložit z dosahu aby je někdo nesnědl /to by bylo škoda použijí se na další dort a zřejmně už kolovaly na všech dortech v dědině~t~/. To focení bylo nutné, ono se potom chodilo po dědině ukazovat fotky jaký dostal dort, dárky a kolik lidí mu přálo.To samé na velikonoce, čokoládové dobroty a jiné musel syn vézt domů v neporušeném stavu aby mohl ukázat co dostal.Babička byla zlatý člověk a před měsícem zemřela. Bylo ji 88 let. Neberte to jako že ty zvyky haním a už vůbec né babičku ale tak si prostě ona představovala narozeniny~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.