Přidat odpověď
Tak já měla zrovna jednu hnusnou příhodu, že jsem z ní špatná ještě dnes. Moje malá(2,5r) nebyla přes měsíc na těch autíčkách, které jsou v obchodních centrech. Byly jsme tam 15min a přišla nějaká mamina a čekala cca 5min, tak říkám té své, at pustí kluka (auto je pro dvě děti-2volanty), že půjdem zas na ty koníky a ona nechtěla, že chce autíčko, tak říkám paní, že at posadí kluka, že zaplatím jízdu a ona na mne, že- MÁM ROZMAZLENÉ DÍTĚ, AŤ SE ZAMYSLÍM NAD SVOJÍ VÝCHOVOU, ŽE TU JSME HODINU A HOLKA NECHCE VYPADNOUT- A JÁ NA TO: že tu jsme 15min, at se stará o sebe a má jich tu dalších 20, tak at si jde na jiny, že jsem slušně nabídla zaplacení atd atd.
Odešla s ironickým úsměvem, mezitím přišel jiný chlapeček, holka mne poslechla, sesedla a čekala, až se kluk povozí, i když jí bylo nabídnuto, že se může svést s chlapečkem. Po 5min šla schválně okolo, a říká svému synovi (3-4r): TEN FRACEK JE JEŠTĚ TADY....a to už jsem na tu KRÁÁÁÁÁVU vylítla, a jen mne mrzí, že jsem jí neřekla více, ale nadávat cizímu dítěti je pro mne vrchol!!!
Jen sem nechápala, bylo tam dost atrakcí pro děti, je to můj problém, jak dlouho tam chci s ní být, je to prostě malá holka, a rozhodně jsme nikam nepospíchaly........doufám, že takovou přihodu sem zažila naposledy
Předchozí