Já mám tenhle rozhovor za sebou čerstvě- 6letý syn našel v knihovničce knížku Petr, Ida a miminko, kterou jsem koupila když jsem byla těhotná s prostřední dcerou. Tenkrát jsme menstruaci, poluce, soulož a antikoncepci vynechali, tentokrát slyšel všechno a jsem ráda že to vzal úplně normálně. Jenže je mladší než tvůj syn, ta knížka je spíš pro menší děti (je to komiks) a je vyprodaná a můj synek na mě nic zkoušet nechce, takže nevím moc co poradit. Co otec? Nemohl by s ním promluvit on?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.