AHoj, já jsem před OGTT naposledy jedla ve 22.00h, pak jsem nejedla ani nepila nic. Skončila jsem tak, že jsem před posledním odběrem krve (v cca 10h dopoledne) omdlela a hodně nešťastně jsem upadla, takže jsem skončila hospitalizovaná v nemocnici.. Naštěstí se nestalo nic miminku ani mně, po všech vyšetřeních jsem odešla na revers domů. Primář gynekologie FN v Brně mi na to řekl, že je absolutní blbost nepít. Že voda nebo hořký černý čaj prostě výsledky nemají jak ovlivnit.
Takže kdyby bylo nějaké příště, tak bych určitě pila a neohrožovala zdraví moje ani mimča.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.