| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Limai já jsem docela drsoň, takže pokud by všude rozházela oblečení a odmítla ho uklidit, tak bych ty věci vzala, dala do pytle a před jejíma očima bych je odvezla do nějakýho kontejneru pro charitu :-). A řekla bych jí, dobře ty tohle oblečení asi nepotřebuješ, tak ho potřebují jiní lidé, kteří se k němu budou chovat lépe než ty, protože žádné nemají. Syn takhle jednou odmítnul vzít můj argument, že nebude jezdit autem po chodníku a lézt po zemi. Jednou mu sjelo do silnice, když mu tam sjelo po druhé ( ne do frekventované) a sjelo pod auto a nedalo se vyndat, tak jsem mu řekla, fajn chtěl jsi jezdit autem po chodníku, rizika jsem ti řekla, auto je pod autem a já ho lovit nebudu, to auto až to velké auto odjede získá jiné dětátko a bude si s ním holt hrát. Nějaká paní na mě začala dorážet, že mám dojít domů pro nějakou tyč, ovšem nevím proč bych měla kvůli neposlušnosti dítěte trajdat domů pro tyč, syn přišel o auto a dal pokoj. Jenže to jsou už extrémy a na první pohled to působí dost drasticky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.