Odborné pomoci bych se nebála. Já jsem jako dítě cítila totéž a říkala podobné věci (ale byla jsem starší). A vím, že jsem tím na sebe chtěla upozornit a chyběl mi zájem ze strany rodičů. Vím, že píšeš, že se věnuješ, ale něco mu vadí a klidně bych i s pomocí odborníka zjistila včas o co jde. Já měla otce, který chtěl jen "výsledky a úspěchy", ale nikdy ho nic nezajímalo z mého "života". Prostě se mě nikdy nezeptal na obyčejnou věc, jako třeba "jak jsi se dnes měla ?". Jen se ptal "kde je žákovská" atd. Neklade na něj někdo vysoké nároky a ono mu to třeba nejde a cítí se neschopný ? Jak je na tom se sebevědomím ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.