| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Řekla bych,že jsem ambiciozní zcela přiměřeně a tak dětem nic nevnucuji,ale nabízím a v jejich zájmech je podporuji.

Oba od mala chodili do ZUŠky. Neřekla bych,jak tu někdo psal,že je to zrovna levná záležitost,protože jsem platila 2000- hudební nauku a tuším 1800,-teorii na půl roku pro jednoho. Nicméně chodili na různé nástroje asi 4 nebo 5 let teď přesně nevím. K tomu synek chodí na bicí - od září chceme soukromého lektora takže to je taky tak 250,- na lekci.
Dcera krasobruslí a synek se chce vrátit k baseballu,který stojí tuším 4000,-kč na pololetí.Bruslení je za 2000,-kč na měsíc + teď tuším 2500,-týden soustředění.
Jsem zastáncem toho,že je mi celkem jedno co si děti vyberou. Hlavní je,aby je to bavilo. Říkám si,že čím víc budou sportovat tím méně budou mít času na lumpárny. Syn jezdí na sportovní koloběžce,což je také hodně drahý koníček,ale baví ho to,věnuje tomu hodně času a je to pro mě mnohem lepší,než,kdyby se coural po ulici s partičkou.Oba si zkusili s námi golf,ale zatím je to nechytlo,tak nehrají. OD tří let oba lyžují a teď už i snowboardují,oba plavou,bruslí,jezdí na kole,zkoušejí tenis atd. Prostě nejsou to lenoši a já jsem opravdu ráda,že to dělají rádi.

Nebavilo by mě je do toho nutit,ale,když je něco baví opravdu ráda je v tom podpořím.Roční náklady jsem nepočítala,ale troufám si tvrdit,že je to hodně vysoká částka.
Jo a dcera chce také jezdit na koni,ale v okolí tedy rozhodně nemáme žádné stáje,kde by se jezdilo zdarma jenm za pomoc. Částky jsou to dost vysoké a hlavně je tam velmi obsazeno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.