| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky, nevím jestli si na mě pamatujete, hóóódně dlouho jsem tady nebyla, nějak není čas, ty dvě holky po sobě dávají zabrat.
Chci hlavně napsat Amálko, ty si mi udělala takovou radost, Verunka taky nechodí a přesně jak píšeš, v prostoru sama stojí jen vyjímečně a po kolenech lítá jako drak ale po dvou se jí nechce, už jsem z toho hodněkrát nešťastná a tak jak čtu že nejsme sami, tak mám radost a je mi o trochu lépe, díky~x~.
jinak je Veri moc šikovná, pěkně se snaží sama papat a pěkně ji to povídá a umí si krásně ukázat a říct co chce, tak to je super. Jen sestřička ji všechno bere, schovává před ní, takže je doma veselo. Jinak na to že nechodí tak je šplhout, cokoliv si kdekoliv přitáhne a vyleze klidně na stůl a nová záliba je si dát židličku pod okno, postavit se na ní a zhazovat sestřičce všechny poklady co si tam před ní schovává.
Mějte se všichni krásně a ať Vám děti pěkně rostou a nezlobí~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.