se svou ségrou jsme o 6 let (ona je mladší) a pokoj jsme měly společný do mých 15ti let, pak jsem dostala svůj "kutloch" velikosti asi 2,2x2,2m (bývalá mamčina šicí dílna), jak jsem za něj byla šťastná. A to jsem tam měla jen psací stůl, židli, knihovničku a postel a nad ní poličku, vůbec nic dalšího - v podstatě ani dveře nešly plně otevřít....
Ta nemovitost mi přijde zvláštní, že v podkroví nejdou udělat 2 dostatečně osvětlené pokoje - to by nešlo ani přidat do každého střešní okno pod které by šel dát ten stůl?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.