Ja se takhle 18 let kvuli muzi se kterym jsem mela vztah, sice celkem kratky, ale velice intenzivni (byl to muj prvni intimni partner). 18 let jsem obracela v hlave coby, kdyby, proc...pak jsem si nasla jeho telefon do prace a domluvila si s nim schuzku v kavarne. Uz v tu chvili kdy vstoupil do dveri mi bylo jasne ze jsem se trapila zbytecne. Ten skvely kluk z mych vzpominek udelal misto cloveku o ktereho bych si jak jsme rikavaly jako pubertacky "neoprela ani kolo". Bezbarve vypadajicimu, nudnemu patronovi ktereho jak jsem se pozdeji dozvedela mela dokonale v hrsti matka a manzelka. V duchu jsem se tloukla do hlavy a omlouvala svemu muzi, ktereho jsem za 10 let manzelstvi s timto "muzem snu" docela casto srovnavala.Moralka pribehu? Netrapit se kvuli minulosti a uz vubec se v ni nerypat. Zapomenout. Vsechno jine je ztrata casu a potencialni hrozba soucasnosti a budouctnosti. Preju brzske "uzdraveni" A posilam virtualni objeti, vim ze mne se to lehceji pise nez vam momentalne proziva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.