Bohužel musím potvrdit tento příspěvek. Jedna známá mi vyprávěla deset let starý příbeh ze své rodiny.. měla jsem tehdy hodně, hodně těžké období a snad mě tím chtěla varovat..
Oběsil se jí bratr, v podobném věku. Nevěděli proč, později vystopovali jako reálný důvod psychické onemocnění (jednalo se o rodinu lékařů). Důsledky pro celou rodinu byly strašné - matka z bolesti a stresu velmi vážně onemocněla, manželství rodičů se téměř rozpadlo; došlo k jednomu neuváženému sňatku a početí dítěte (aby byla pozitivní událost v rodině), což nevyšlo (potrat a rozvod..).
fokys, zaměř se na sebe a na ostatní kolem sebe! Ještě jednou - hodně sil!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.