Hokkaid, nejméně empaticka mi tu přijdes ty, pohřbívat někoho koho ani neznáš na zaklade informaci jedna paní povídala mi přijde skoro jako rouhání... Navíc diagnóza od doktora, ze mu zbývá rok, nebude ho léčit, žádná vyšetření nedělal a navíc to bytě vytroubil do světa... To uz je trochu moc, ne? A ty se tvaris ublizene, ze tu někdo nad tebou kroutí hlavou... Opravdu mi to nejvice ohavne přijde od tebe, jiný uhel pohledu zřejmě... Navíc ty tu nadavas do vy oku kazdemu, kdo se podiví nad tvymi tématy...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.