ahoj ženy, dovolím si hodit do placu jeden dotaz či námět na debatu - vnímáte nějak svoji svázanost s místem (domem či bytem - v případě porodu doma), kde se narodilo vaše dítě? My se za pár dní stěhujeme pryč z bytu, kde se narodila moje dcera a je mi z toho hrozně smutno, že už tu nebudeme bydlet (no ale i z jiných důvodů se mi pryč nechce, upřímně řečeno), že jí jednou nebudu moct ukázat, hele, zrovna tady ses narodila... je to možná blbost a u nemocničního porodu bych to samozřejmě ani řešit nemohla, ale v tomto případě to docela silně prožívám. Jak to máte vy? Díky za názory a přeji hezký večer či ráno a dále.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.