Už si to fakt přesně nepamatuju, většinou druhý den po porodu, kromě druhé dcery, tam přišla babička asi dvě hodiny po porodu, protože přivedla starší dcerku. Nejméně ochoty k návštěvám a zejména "půjčování" miminka do náruče jsem měla po třetím, domácím porodu - tím, že do té doby se dcerky dotýkal kromě mě jen její tatínek a sestry, jsem měla dlouho pocit "moje, nedám!" :) Těžce jsem nesla i kontrolu od dětské lékařky 12 po porodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.