Uvařila bych husté aspoň dvě polévky na večeře.Gulášová s chlebem je skvělá.Může být i bramborová a když se tam půjdete podívat po houbách tak je můžeš přidat do polévky. Omáčky jsou taky dobré,ne smetanové,ale třeba rajská,znojemská,maso na srbský způsob.Ty všechny se dají jíst s rýží,rajská s těstovinou. Uchovávala bych je ve sklenicích.Tři dny by určitě vydrželi v lednici. Hezkou dovolenou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.