Moc se omlouvám za vpadnutí do diskuse s dotazem jiným, ale nejsem tu zběhlá a už hodinu se mořím najít odpověď na svou otázku. Potřebuji uveřejnit svůj článek do nejpoději 17 hodin. Nikdo z redakce mi ještě od 12.40 neodpověděl.
Nevíte někdo prosím Vás, proč nevidím svou diskusi v seznamu nových témat? Téma-dovolená v zahraničí. Nebylo v textu nic závadného, ani se nejednalo o reklamu, jen o přenechání posledního místa dovolené. Článek vidím, jen když si otevřu dané téma, tak tam můj článek je. Přitom jsem to vložila už ve 12.40, jiné příspěvky napsané po mně už uveřejněné v seznamu jsou. Děkuji za vysvětlení. L.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.