Přidat odpověď
Zemřel pro mě blízký člověk. Jsem v pátém měsíci těhotenství, ale mám nějaké zdravotní problémy. Po pár krocích se musím zastavit, protože mě příšerně bolí břicho a přes tu bolest nemohu pokračovat v chůzi . Musím chodit hodně pomalu a když mám přejít silnici krokem normálního člověka, tak mi to dělá problém. Příští týden jdu na kontrolu, tak to tam samozřejmě řeknu. Tyhle problémy jsem měla i v prvním těhotenstvím, ale až v 7.měsíci dítě se narodilo lehce předčasně v 36tt. Proto mám hrozný strach, že bych ,nedejbože, mohla porodit ještě mnohem dřív než při prvním dítěti. Když jsem se dozvěděla o smrti blízké osoby, tak jsem samozřejmě brečela, ale pak mě hrozně píchalo v břiše. Taky před necelými dvěma lety zemřela moje maminka. Tak prostě mám pocit, že bych další pohřeb během tak krátké doby prostě neustála a odnesla to i nějak po zdravotní stránce. Mám ale dilema, co by tomu řekli příbuzní. Aby mě prostě nepomlouvali, že jsem třeba toho blízkého neměla dostatečně ráda, že mu ani nestojím za to jít na pohřeb... Nechce se mi každému vysvětlovat, že to prostě nezvládnu a mám strach o miminko. Někdo by to třeba ani nechtěl pochopit. :-( Ale další pohřeb fakt nezvládnu. :-((( Šly byste na pohřeb, nebo se radši omluvily?
Předchozí