pokud necítíš potřebu na pohřeb jít, tak jen kvůli příbuzným bych tam nešla. Pro mě je důležité se s blízkým na pohřbu rozloučit, takže třeba já bych šla. Byl by pro mě větší problém zůstat doma.
Mmch měla jsem podobné problémy jako ty, hodně mě bolelo břicho, chodila jsem dost pomalu. Běžela jsem hned za dr, ale vše bylo OK. Porodila jsem v termínu. Moc ti přeji, aby to u tebe bylo podobné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.