| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano opravdu funguje. Já vím, že to zní úplně pitomě, ale já to tak doma dělám. Jenže to tak musí být od začátku. Ne teď, když vás muži znají a ví co a jak. To by odpovídalo, že by vám dal studený obklad na hlavu a nebo si myslel, že si děláte srandu. Bylo to dáno jako příklad, když postupně pomalu se to zavede do roka to chlapovi ani nepřijde. Oni chtějí úctu a obdiv. Jsou ješitní více než ženy. Chce to zahrát na správné struny. Já vím je to těžké. V mládí až do 40 let jsem to praktikovala špatně. Potom najednou jsem zjistila, že pravdy našich babiček, které jsou psány velice složitě v psycholgických knihách opravdu fungují a platí. To neznamená, že jste hloupé, nebo neschopné. Jen mu dáte prostor, aby se mohl ukázat. Jinak můj ví, že jsem chytrá, nemusí se za mě stydět ve společnosti, ale všichni zírají jak to funguje. Moje 2 mladší kamrádky postupně na to velmi pomalu najely a po 2 letech si to chválí jak to funguje.Já to dělám i proto, že mě každé zvýšení hlasu nebo hádka by velmi stresovaly a tak tím pádem je to vše bez hádek. A to jsem také hájila svou pravdu a vše zařizovala a dělala. Stačí, když jedna strana je klidná, druhý se přizpůsobí. protože uznejte, jak se chcete hádat, když ten druhý Vás vlastně chválí a nekritizuje. On ani neví, že je kritizován. Vše záleží na podání toho co chci.Když bych s Vámi mluvila, tak je to lépe pochopitelné, než když je to napsané. Když jsem si to přečetla, tak to opravdu zní jak pro debily. Ale podané to mírným, lichotivým tónem, tak to každému, i který se chce hádat vyrazí tzv.zbraň z ruky.Pochopitelně neplatí u asociálů, psychopatů a tak. Tam nejde dělat opravdu nic. Ale u normálního chlapa to zabere. Ale musí se polehoučku, aby se nevyděsil, že patříte do cvokárny. A nemusí být ani kliďas, klidně mírný cholerik a je jak beránek. Je to dlouhodobá zkušenost. Nicméně jsem na to musela dozrát. Funguje to skoro 20 let.A pozor platí ne na primitivy, ale i na VŠ a otitulované.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.