jasně, Royo, v určitý moment určitá osoba přehodila výhybku jinam, takže na skutečné zadání nedošlo
jinak Royo, neznáš jinou cestu, než semináře? třeba svépomocnou?
i když když to napíšu na plnou pusu, já mám sice problémy se sebeúctou a sebepřijetím /jinak bych jisté věci partnerovi neakceptovala už dávno...kdysi jsem se bála, že ho ztratím, tak jsem ustupovala a on se naučil jednat z pozice síly a dělat ty podpásovky, nestavět se k problémům tak, že se řeší, ale tak, že se zametají, ignorují, případně má ten druhý držet pusu/ - ale sebevědomí ve mě nějaké ještě zůstalo, maximálně na to, že vím, že takhle je to špatně
obávám se, že partnerovi na mě vadí právě to sebevědomí a snaha dělat věci face to face, proto se mě snaží ušlapat za každou cenu, protože on z rodiny zná jen ten klasický dávný model - nevím, co by s ním udělal další nárůst sebevědomí
ale v hloubi duše si myslím, že když má někdo úctu v duši k sobě, druzí by to měli cítit a nedovolit si - otázka je, jestli v letitém vztahu druhý vůbec bude akceptovat a vycítí nějakou změnu a začne se chovat košer