| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, jak to ctu, uplne se mi vybavi pred ocima muj manzel, ted uz exmanzel. nejhorsi bylo, ze jsem dlouhou dobu nemohla nikomu vysvetlit, co vlastne mi presne vadi a co me nici a jak je to zoufale. stejny styl jednani, alibista, nejdriv rekne tak, ja to tak udelam, i kdyz jsem byla proti, a on se nasledne distancuje s tim - proc jsi to tak delala? a podobne jine, vysledkem bylo, ze jsem prosla dlouhou cestu od nejdrive postoje "za vse muzu ja", pres "at je klid, budu se snazit to urovnat i za cenu zapreni az ztraceni sebe sama" az nakonec uz jsem byla psychicky jinde, takze mi jednou doslo, ze to proste nezmenim a bud se s tim jeho stylem naucim zit nebo ho opustim, coz se pak stalo. asi dodnes nepochopil, proc jsem od nej odesla a mysli si, ze to bylo kvuli jinemu, i kdyz jsem se mu dlouho snazila vysvetlit, jak a cim me nici a ze s nim proste nemuzu byt sama sebou...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.