Aneth - nevím, jestli by tohle nevěra vyřešila - každopádně ale, pokud by se provalila (a ta pravděpodnost je v této době mnohem vyšší, než kdy bývala) - byla by to voda na jeho mlýn! To je téměř jisté. Důsledky raději ani nedomýšlím
Ale je mi jasné, že jsi v dost zoufalé situaci a jako tounoucí se chytáš každého stébla - i jen virtuálního...
Fakt doporučuju, namísto toho přemítání, zkusit toho psychologa. Zkus najít nějakou kamarádku, která to má doma podobné (je to lehčí, než bys čekala, já mám celkem 3!) a plánuj i solo dovolené a akce s nimi - maminy s dětma. Je to moc fajn, rozhodně jsme si to vždycky s Kubčou skvěle užili.
Pak tě nebude tolik mrzet, když to s chlapem kvůli jeho trucu nevyjde.
Hlavně ale neciť vinu za jeho pocity - tedy že on se těšil, jak se vyhřeje, odpočine si a že to "kvůli tobě - ha ha", nevyšlo...
Jako dobrá odpověď na jeho výčitky (které zřejmě přijdou, pokud nikam neodjedete) je dobrá věta - A cos čekal? (to mi poradil psycholog - já už nevěděla, jak mám reagovat - rozumné argumenty nebral) doplnila bych ještě - s tvým přístupem... dál bych to nerozváděla....
U nás to fakt zabralo! Utly se ty diskuse - na tohle ani on neměl argumenty.
Není ani od věci mu občas připomenout, že on už je dospělý, a to, jak to v životě/vztahu bude mít, je sám sobě odpovědný hlavně on sám. A nikdo jiný!
Víš, nechci Ti moc radit to, co jsem udělala já, protože sama jsem do dost odnesla (a synek taky - v době "rozvodu" se mu rozjely migrémy-v 5-ti letech
) - pro nás s mm to bylo asi dobře, ale každý vztah je jiný - lidi jsou různí... tohle nemá jedno universální řešení. Vlastně má - odchod/rozchod, ale to není zrovna moc použitelné.