já jsem v manželství velmi tolerantní. zastávám názor...nech žít..občas muži řeknu, že je jak malej kluk. a že mám tři děti a on je někdy čtvrté..víc nic.domácí práce, vaření a vše kolem domu, jsem vzala na svá bedra,jsem doma a muž živí rodinu. jsem konzerva. tradiční způsob života a rozdělení úloh v rodině mi vyhovuje. nechsci být ta, co má doma vousy. s trochou trpělivosti a šarmu to jde..posunout chlapa tam kam je potřeba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.