| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem od mé matky neočekávala nic. Od mé puberty hlásila doslova. "nečekejte, že se vám budu starat o haranty" ... trochu jsem ji chápala, my jsme byli 4 a ještě učila. Pak se tedy chvilku nestarala ani o nás, protože ji nová láska zavedla 600 km daleko. Teď už by se o vnoučata i starala, ovšem ten model je tak náročný, že si to raději zařídím jinak, když je potřeba.
Všude by to mělo být o domluvě tak, aby se ani jedna strana necítila ukřivděná a málokde to umí.
Nicméně by si všechny strany měly uvědomit nutnost kontinuity...nebo spíš potřebu. Je smutné, když se prarodiče mohou pro své děti a vnoučata přetrhnout, ale na stará kolena jsou umístěni do LDN a stejně obráceně, když prarodiče nehnou prstem pro to, aby dětem ulehčili v náročných situacích, ale na stará kolena si vynucují full servis.
Já ho poskytla svému otci, poskytnu ho i matce, pokud bude třeba...ale ne proto, že bych si jich natolik vážila nebo v nich měla zázemí a cítila vůči nim dluh...je to prostě výchova příkladem ~d~
A Lucku myslím hlavně štve to, že její maminka něco jiného říká a něco jiného dělá, možná by se k celé situaci stavěl jinak, kdyby jí maminka na rovinu řekla, hele nechci se starat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.