mně hlavně pomohlo si uvědomit, že druhý diskutující (manžel) už jiný nebude, že i když já dobře vidím jeho snahy odvést pozornost a přehodit odpovědnost na mě ("a kdy to asi tak mám udělat", "hlavně že ty jsi udělala/neudělala ...") a můžu se nad takovým stylem komunikace zalknout vzteky, je třeba to vzít jako fakt. a pak si toho holt nevšímat. mám na to dvě formulky "to já nevím" a "to teď neřešíme".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.