Peníze jsem na MMB vracela jednou - když jsem se přepsala v rozměru těhotenských kalhot a místo 40 jsem napsala 60cm (nebo tak něco), takže paní pochopitelně neseděly a chyba byla zjevně na mé straně. Vrátila jsem to, co zaplatila (cenu + poštovné), vrácení kalhot jsem nenárokovala, poslala mi je sama a poštovné uhradila.
Rozdíl 2 cm u dětských oteplováků mi přije úsměvný.
Prodávám jen obnošené věci a reklamace nepřijímám - věci inzeruju tak, jak vypadají - na to dávám pozor. Párkrát na mě někdo zkoušel nárok na vrácení do 14 dní při nákupu přes internet, což jako soukromý prodejce nemám povinnost udělat. A taky nedělám, nejsem zásilková služba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.