| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale je to velká úleva, když si tohle dokážeš přiznat, viď? Mám to podobné - má drahá máti má také plnou hubu keců, jak děti strašně miluje a jak by se pro ně mohla rozdat... Kulový... Jen, když ten její manžel někam odjede (třeba do nemocnice nebo do lázní), tak se začne nudit a milostivě přijde. Jo a pak taky ty kafíčkový návštěvy - přijde, vypije kafe, zdrbne, co mám všechno špatně a jaká jsem blbá, sem tam zdrbne i ostatní a zase jede... Tyhle návštěvy jsem zrušila - neskutečně mě zdržujou a nic z toho, akorát jsem naštvaná, nemůžu jít s dětmi v rozumnou odpolední dobu ven či si dělat svoji práci. Mám jí celkem požehnaně - fakt se od rána do večera nezastavím. Nepomohla mi pohlídat děti, když jsem byla nemocná a ležela s horečkama a zánětem ledvin. Teď jsem s ní měla domluvené hlídání pro starší dcerku, když jsem s mladší jela na pár dní do nemocnice do jiného města. Domluveno před čtyřmi měsíci. Jenže týden před tím se jí ptám, jestli to platí - prý ne, že se nemůže uvolnit z práce (původně že si vezme dovolenou - manžel teď dodělával zakázku v práci), dovolenou prý nedostane, že mají velmi mnoho práce. CHápu, takováhle situace klidně nastat může a taky i nastává... Jenže - má drahá sestra (dělá ve stejné práci na stejné lince) si zrovna v tenhle termín dovolenou vzala a odjela na last minute kamsi k moři. Když ji manžel poprosil, zda by si holčinu nevzala aspoň na půl dne - nevzala, musí dovolenkářce hlídat kocoura... Sestřička chodívá na pravidelné kafíčkové návštěvy...
O tom, že svá vnoučata by s přehledem vyměnila za basu lahváčů, se mi moc rozepisovat nechce... Loni je třeba celé léto vůbec neviděla (bydlí ve stejném městě, zahrádku má dokonce pár set metrů od nás) - je pravda, že jsem si je přes léto užila neskutečně - výlety, koupání, les, houby, borůvky - přijde mi to pro ně přínosnější, než aby pozorovaly jednoho důchodce a druhou skorodůchodkyni, jak popíjejí kafíčko či pívečko a brblají na vše okolo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.