| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tohle mi přijde tedy hodně smutné, ale myslím, že na tom máš lví podíl.

Podle mě nikdo nemá PRÁVO linkovat druhým život - to, že sis pořídila 3 děti a nemá je kdo vodit na kroužky, není problém babičky, ale Tvůj, a přijde mi sprosté zazlívat jí, že si dovolí mít vlastní život (cvičení ve stejnou dobu) a že hned neskočí a netancuje, jak Ty pískáš.

A týden na chalupě... promiň, ale jen tak mírnix dírnix někomu na týden hodit na krk děti a zlobit se na něho, že to není ochoten udělat, a pak ho k tomu prakticky dotlačit, je taky sobecké (ano, je fakt, že ona ti to neměla slibovat ani pod nátlakem, když se na to necítila).

Říkám Ti to z pohledu člověka, který vlastní rodiče nemá a manžel taky ne. Babičkou a dědečkem našim dětem jsou moji skvělí pěstouni ~s~, kteří k nim mají mnohem lepší vztah než řada "pokrevních" prarodičů podle toho, co tu na Rodině čtu, a já jsem jim za to moc a moc vděčná, protože naše děti poznají tu babičkovskou a dědečkovskou lásku a budou mít z čeho čerpat, až jim bude ouvej. Ale právě proto, že to nejsou moji vlastní rodiče, neberu cokoliv, co pro nás udělají, jako samozřejmost až povinnost, jak to na mě čiší z Tvého psaní (a nejsi sama). Beru to jako obrovský nadstandard a vždycky mě to potěší. A právě z tohoto úhlu bych považovala od sebe za drzost požádat babičku, aby mi pravidelně vodila dítě na kroužek. Pokud nastane nějaká nouzovka (třeba druhé dítě onemocní), tak velmi slušně poprosím a pokud babička bude ochotna dítě na kroužek odvést, budu jí za to VDĚČNÁ, ne že budu brát málem za urážku svého majestátu, když bude mít jiný program a nebude moct.

To samé prázdniny - jsem hodně vděčná, když nám moji pěstouni nabídnou být s nimi týden na chatě, ale to samozřejmě znamená, že já tam budu s nimi a o děti se budu převážně starat já. Neumím si představit, že bych jim je na týden "šoupla" a ještě se zlobila, že to nezvládají. ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.