| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kapradino, s tím naprosto souhlasím, že jde primárně o vytvoření toho vztahu - je to taková podaná ruka přes jednu generaci.

Moji pěstouni jsou v tomhle hodně vstřícní, chovají se k našim dětem po citové stránce tak, jako by to byla jejich pokrevní vnoučata, a já jsem tomu moc ráda, snažím se to maximálně podporovat, s dětmi o dědečkovi a babičce často mluvit, vzpomenout si na ně s nějakou maličkostí, která vím, že je potěší... ale při tom všem vím, že už mají svůj věk, a možná proto, že si uvědomuji, že to vůbec není samozřejmost, tak bych ani nechtěla, aby se přesmíru angažovali i fyzicky. Babička nám hlídá večer, abychom mohli s manželem někam jen spolu sami, ale přes den se třeba snažím jí děti nedávat, i když vím, že pokud by fakt teklo do bot, tak by to ráda udělala, protože je jich dost a já si chci ty jediné prarodiče, co máme, šetřit.

Protože navázání toho vztahu zdaleka není podmíněné tím, že na ty prarodiče svalím část své odpovědnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.