| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A vztah mezi babickou a vnouckem je mozny pouze tehdy, pokud ma babicka zajem. Mela jsem dve babicka, jedna o nas zajem mela, ale mela i sve zajmy na svou dobu to byla docela emancipovana a moudra zena. Mam na ni uzasne vzpominky. Druha babicka tu jsem videla pouze fyzicky, v zivote me nepohladila, netravila se mnou cas. Prvni babicka se mi zapsala do srdce a byla jsem u ni do jejich poslednich chvil. Druha babicka se snazila pouze stylem, ze nam porad davala jenom penize, aby vykoupila svoje svedomi, kdyz umrela nic to se mnou neudelalo. Tudiz tady nejde jenom o "hlidani" jako hlidani, ale o budovani vztahu. A pokud se dnesni babicky a ne vsechny jsou tak spatne chovat tak jak se chovaji, tak opravdu budou muset k duchodu porad vydelavat a to na peci o svoji osobu v obdobi nemohoucnosti. Je to fakt hodne smutne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.