| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Při bloumání po internetu jsem na jednom známém webu našla fotoblogy. Jako úvodní fotka jednoho z nich byla nahá tříletá holčička. Tu fotku sem nebudu vkládat.

Je to analogie na fotografii známé modelky, jak leží nahá na břiše, kolena má od sebe a vše jí zakrývají rozpuštěné dlouhé vlasy. Z choulostivých partií není vidět nic, ale je vidět, že ja nahá a má kolena od sebe. Zabíraná je zepředu přímo do obličeje.

Dali byste na veřejný blog fotku své tříleté dcery v takové pozici? Holčička je to opravdu krásná a je nafocená fakt "koketně" navíc se tak i tváří. Prostě jak dospělá ženská.

V komentářích k fotce byly tři pochvaly, jak je to krásná holčička. Můj komentář byl čtvrtý, že holčička je sice krásná, ale že nerozumím tomu, jak může někdo vyvěsit na internet, navíc jako titulní fotku, své nahé tříleté dítě v sexy pozici. Ke mně se přidala ještě jedna maminka - majitelka fotoblogu naše dva "negativní" komentáře smazala.

Co si o tom myslíte? Dali byste na internet fotku svého nahého dítěte ležícího na břiše s roztaženýma nohama? Mně to přijde těžce přesčáru, skoro na oznámení na sociálku. Nebo to moc prožívám? ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.