| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nello - je mi to tak líto. Bolí to, moc to bolí.

Je děsivý vědět, že život jednoho člověka je vlastně "nic". Ty cítíš neskutečný smutek, určitě celá vaše rodina. A přitom vyjdeš ven na ulici - a nic. Svět se točí dál, lidi chodí do rpáce, smějou se. Sluníčko svítí, auta jezdí. Jak kdyby se nic nestalo. A při tom se stalo!!

Určitě bude líp. Čas dokáže neskutečný věci.

Ale to, na co (podle mě) teď bys měla myslet nejvíc je to, že to není tak, že by vás opustil. Jednak - nebyla to jeho volba. Kdyby bylo po jeho, byl by tu s vámi dál. Prostě se to stalo.
A za druhý - i když fyzicky s vámi není - vždycky s tebou bude. V tvých vzpomínkách, ve všelijakých gestech, ve věcech, který měl rád. Měli jste k sobě blízko (podle všeho) - takže s ním určitě budeš "komunikovat" - nemyslím teď nějaký mluvení s duchy, ale takový to obyčejný - ty chvíle, kdybys mu napsala a nebo zavolala a chtěla mu říct nějaký novinky - v duchu mu je budeš sdělovat pořád.
A za čas - zjistíš, že děti dělají stejně něco jako on (i když si to pamatovat nemůžou), že mají rádi nějaký jídlo, který on zbožňoval... nevím.
Ale v tobě, v tvých dětech tady zůstává fyzicky. V tvých vzpomínkách, v tvým srdci zůstává jeho duše. I když tu není, nemůžeš ho obejmnout - pořád bude s tebou. Navždy.

Přeju hodně moc síly do každého dne.

Myslím, že kdyby tvůj tatínek moh ještě teď něco říct, ěnco udělat - pohladil by tě po tváři, setřel slzy, objal tě a řek něco jako "Vždycky tě budu mít rád. Nezapomeň na mě, ale netrap se a žij, usmívej se. Jsem s vámi a vždycky budu"

Držte se!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.