Paradox díky za tvé věty neb i já jsem jednou již potratila a máme jedno dítě a problémy s početím máme bohužel také a to nesledujeme žádné plodné dny a spíš si to užíváme a mému manželovi je o 10 let méně, ale on další dítě či děti chce a nezavrhuje je s tím, že skončil. Ale věk tvého muže mi udělal radost, že nic není ztracené. A smím li se zeptat, počali jste pak přirozeně nebo s nějakou tou hormonální či jinou pomocí? To jediné mě tedy zajímá. Jinak my to pořád nevzdáváme ani jeden, i když se okolí pořád vyptává kdy budeme mít další dítě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.