tak my to neřešili... na byt si vzal půjčku přítel, teď už manžel....platil on a ještě pomalu živil i mě, byla jsem na škole... no a pak jsem se vzali po 3letech bydlení v bytě...
te´d máme hypo a ta automaticky je na oba dva, ale platí manžel, z rodičáku bych toho moc neutáhla, ale z mýho jde azse jídlo a ostatní... co nevyjde, doplácí manžel... neporadím, jedině to opravdu ošetřit smlouvou mezi Vámi, že bydlení spolufinancujete oba dva a v případě rozchodu chcete vyrovnání...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.