"a sám zas pěkně pohodlně do plínky" - a v tom to je. Prostě pohodlíčko žádné vzrušování, však ona to mamka vyhodí a utře nebo umyje zadeček. U nás nastal zlom po 5ti měsících když už jsem nevydržela její kadění do kalhotek, a po zkoušení všeho možného jsem ji "zmalovala" zadek. A druhý den taky. Řvala. Pak jsem ji po vykadění do kalhotek dala na zadek. A ejhle. Najednou to dokázala udělat hovínko do nočníku. Sama byla šťastná jaká je šikulka. Během měsíce začala sama kadit do nočníku, zkouší to kdykoliv si na něj sedne při čůrání. Bohužel sama si ještě neřekne že chce kakat. To musíme ještě natrénovat. V listopadu ji budou 3. Hodně štěstí. nedávno jsem tu psala ještě jeden typ na řešení
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.