Tak můj syn je tam buď když vařím a postýlka ho omrzí, když jím nebo když jsme na zahradě a například mu chystám vaničku na koupání nebo něco podobného. V lehátku stráví maximálně hodinu denně. Ale i tak jsem za to vděčná, že tu hodinu neřve v postýlce, že tam už nechce být, protože já ho plakat nenechávám. A lehátko bych určitě koupila znovu. Osvědčilo se i po očkování, kdy syn celý den proplakal. Na rukách jsem ho celý den nosit nemohla, v Manduce to taky několik hodin nevydrží a při položení do lehátka a houpání se vždycky zklidnil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.