Přidat odpověď
Loubínko, to je typická schopnost některých chlapů. Překroutí důvod tvé "hysterie" tak, aby to vyhovovalo jemu a on z toho vyšel co nejlíp.
Takže důvod, že tě tam nechal samotnou se smete ze stolu.
Ale nejhorší vidím to jeho označení do hysterek. Zavání to tím hnusným typem mužského chování: koukej se chovat jako statečná a sportovní holka, na nějaké tvé negativní emoce nejsem zvědavý. Ty si zpracuj někde stranou a přijď, až budeš zase v pohodě.
A jestliže to teď očividně nedokážeš, tak já radši pojedu kamsi, jen někam pryč a budu čekat, že se to do mého návratu zlepší.
Když se to nezlepší - protože on utekl - udělá z tebe hysteriku. Důvod, proč hysterčíš se už neřeší, jednoznačným viníkem za komflikt jsi ty.
Přesně to, co tu psala Arsiela:
,ale nesnese aby mě měl být oporou.Nesmím si postěžovat,chtít po něm nějaký řešení.Hned jsme hysterka co kňourá a ještě mě kecama srazí dolů.
S takovým chlapem je peklo, protože tě v problémech nepodrží, ale skutečně ještě srazí dolů. Jediné řešení je vylízat si rány sama a pak přijít klidná.
Jenže časem se v tobě budou ty křivdy hromadit a když jich bude víc a podstatných, začneš ho nesnášet. Donutí tě žít vedle něj a ne s ním a ještě se přetvařovat /aby nebyly hádky/, že žádné problémy nemáš. Navíc si ho s tímhle přístupem přestaneš i vážit.
Takhle to dopadá v soužití s mužem, co nechce žádné problémy. Podle mě to nejsou typy pro párový vztah, sdílení jim nic neříká, jsou jen sami za sebe a své pocity. A kdo jim jejich pocity "zhoršuje" - viz vlastní rozlada z toho potratu, je hajzl.
Předchozí