ahoj..No ja som v ten den šla uplne v pohode na kontrolu.. Manžel mal volno pretože poobede sme mali kolaudáciu domečku... Tak ma ráno odviezol a čakal v aute,,, Bolo to naše vysnené mimi... No doktor nezdalo sa mu niečo tak ma poslal do nemocnice,,, ccestou autu som plakala manžel ma ukudnoval že možno to bude ešte dobré.. primár v nemocnici povedal že to je zlé tehotenstvo a hned v ted den ma objednal na revzii..Cez slzy som ani nevydela ešte ked som odchádzala narazila som v čakárni plných ludí do dverí...Bolo mi jedno či sa mi smejú... Za dverami som sa strašne rozplakala nemohla som ani hovorit po pol hodine som sa ukludnila povedala som čo sa deje ..Vydela som že ma slzičky v očiach..Ostala som v nemocnici a odyšiel..Potom čo som bola doma sa snažil ma obskakovat kupoval všetko možné a viem i ked to neprizná plakal...Mne pomohol že má obímal a ja som mu hodiny plakala v náručí....teraz som znovu těhotná a modlím aby sa to nezopakovalo i ked včera na kontrole mi doktor povedal že mám nízko položenú placentu v predu je to vraj riziko potratu a krvácania..a mimi sa mu nedá velkostou... Tak uvydím čo mi osud pripravý...manžel bude mat zasa volno .......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.