| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evko - však pro mne taky teď sexuální konzum nepřipadá v úvahu.
Ale kdysi byla prostě jiná doba, jiný zájmy, jiný lidi, všechno bylo jiný, já byla jiná a v jiný situaci~;)
A myslím si, že sbalit někoho kvůli sexu, to nedělají náctky, ale spíš asi cítky. Pohybovala jsem se mezi spoustou lidí, s někým se seznámila a někdy něco bylo a někdy ne, nebylo to programový - jdu tam a někoho sbalím na sex.
Navíc v té mé době se dívky vdávaly cca ve 20ti letech a okamžikem vdavek vše končilo - tak to bylo a to se i veřejně prezentovalo. Tudíž logický vyústění toho všeho bylo - užij si, když to jde, protože brzy to nepůjde.~;) A to užívání si nebylo myšleno jen sex, to zas ne, ale jako svobodná jsem žila hodně rychle - když se na to zpětně podívám, nebyl čas se zastavit a vlastně ani nebyla chuť se zastavit.
Tato problematika není tak jednoduchá, jak se na první pohled jeví.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.