| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem kamarádky, které dlouho nemohly najít stálého partnera, ale měly spoustu "záseků" a měla jsem i ty se stálými partnery. Já byla v tomhle tak nějak uprostřed. Záseky byly v mezidobí mezi stálejšími partnery. Proto možná vím, že "zásek", alespoň u mě to tak ve většině případů bylo, je hledání dalšího stálejšího partnera. A holt ne vždycky to vyjde. 16-18 holka nemá zkušenosti a odhad, takže párkrát šlápne vedle. Vlastně, když nad tím tak přemýšlím, tak neznám nebo si nepamatuju na žádnou holku, která by vyloženě sbírala skalpy a neměla stáleho partnera jen proto, že by jí spíš vyhovovaly volnější vztahy. To si právě myslím, že je spíš doména kluků. (Ale možná se pletu. Třeba je to pro ně taky jenom hledání.~;))
V době, kdy mi bylo -náct, mě u kluků "špatná pověst" až tolik nevadila, klidně bych do toho šla, protože co když budu já ta pravá, kvůli které se třeba i na chvíli usadí.No a tady právě vznikaly ty výše zmiňované "záseky"-chybným odhadem situace

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.