| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no já to mám tak,že jí závidím tu odvahu - říká si o pěknej průser - zdravotní,fyzické napadení atd.

Osobně bych ráda někdy vyzkoušela co to je mít třeba za půl roku 5 různých chlapů. Já mám hold jednoho od 16 ~t~ tak si o tom můžu nechat zdát leda hezké sny. Ale netoužím po tom zas tak moc abych na svém stavu něco měnila.

Pro mě to není ani štětka ani děvka ani nic, je to prostě holka co si vyzkouší a zažije spoustu zážitků nejen pozitivních a negativních a snad jí to bude do života platné a vybere si takového partnera se kterým povede uspokojivý sexuální život. (v tom totiž vidím problém nepromiskuitních vztahů - tam prostě není taková jistota,že si ti dva sednou a časem nedojde k rozchodu nebo nevěře)

A co se týče kluka - tak znám jednoho takového - není to žádný sexbombáč ~t~ ale holky na něj letí,já taky ~t~ letí na něj od 15-50 a všechny se mu podbízejí. A on si je bere když má chuť. Mě to spíš fascinuje. To byste musely vidět. Jak ho zmerčí na diskošce nějaká tak je v tu chvíli jak zhypnotizovaná ~e~ Udržuje několik sexuálních vztahů například s jednou paní,které je 40 a má dceru,které je 18, spí s oběma ~t~ Takže co si myslím, myslím si to,že to nechápu ~t~ nestačím zírat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.