Pleteš. Třeba v serii Anita Blake, což je jedna z nejprodávanějších amerických upírských serií, je popis orálu na tři tiskové strany. Twilight je přece jen pro mladší, tak okolo třinácti. Moje čteřářky jsou spíš od patnácti výš, ale s fanynkami Twilightu se prolínají. Já tam lásku nemám, ale mám tam vztahy, rodinné, milostné, to stačí. Nemusí to být vysloveně romantika. Třeba tam mám zlou "tchýni" :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.