| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žženo, ono je těch faktorů opravdu víc. Kolo, je hodně velký masakr na pipinu ~f~ Tře se, často o umělé spoďáry k tomu elasťáky (často umělé), zapaření a mykóza je tu. Já na ni většinu roku netrpím, ale co vždycky začnu na jaře jezdit na kole, tak "hurá" a můžu jít kupovat globulus nátrio či jak se ty globule jmenují ~k~ Ale mám radost, že s novým sedadlem jsem zatím ani náběh neměla ~R^
A jinak největší masakr pro mykózu je špatný směr utírání se po stolici - utírat se má zezadu - ale spousta žen se utírá předem či jak to říct. + taky mýdla - mě mykózy způsobovala paradoxně intimní mýdla ~o~ Co nepoužívám nic je mykóza o hodně míň často.
+ Jak tu někdo psal tanga jsou příšernost. To jsem snad slyšela i v TV, jak o nich mluvil nějaký dr. že jak se tam ten páseček pohybuje po řitním otvoru, tak hodně rychle se to zanáší do pochvy...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.