"Jenže děti pak na ty štafle lezly, i když u nich nikdo nebyl - takže se mohly převrátit."
Já jsem dítě učila lézt PO VŠEM (strom, štafle, stěna...). Při tom jsem mu vždycky názorně ukázala (např. nečekané podtrhnutí štaflí, samozřejmě za jištění), CO a KDY se mu může PROČ stát...(a jak se teda proti tomu má chránit - např. že na štafle NIKDY nemá lézt, když mu je dole nedrží dospělý, že má zachovávat princip "3 pevných bodů" apod.) Myslím, že to nebyla špatná taktika.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.