Přidat odpověď
Ananto, ale těch je, než jsem to dopsala....
No o Zátopkových jen z doslechu,
Pospíšilové, Eliáš, Hudler, Novotný, Nedvěd, Rosický, Lendl, Navrátilová.. a mnoho dalších.
Ale mne těší, když uspěje i česká/ý zpěvák, herec... docela dost vadí, že obecně se hovoří o objevech vědců a konkrétní zásluhy opomenuty.
Na politiky mám pifku, i kdyby dostali 50 cen za mír či Nobelovek.
Takže ač jsem si myslela, že nejsem patriot, možná budu, jen mi vadí jakým směrem se to veřejně známé ubírá. Holt je pro novináře zajímavější vražda (potažmo pro sledující televizi nebo net nebo rádio) než některé úspěchy včetně těch podstatných.
Poslední info, které potěšilo .... Kdo si vzpomene na Mercuryho.. jeho blízký žije v Čechách, již několik let. A moc se mu tu líbí.
A když je možnost nebo služební cesta, často zapomínám na to, jak je to tu naprd... čučím po okolí a tohle je fakt hezké místo k žití (jo jsem na hranici melancholie... do toho máme adoptě z Keni a já netuším, jak popsat naši krajinu..., aby to vůbec pochopilo).
Dneska spíš mám po hezkém víkendu den, kdy je mi docela fajn a nadšeně sosám. Pondělí bude zítra ...
Omlouvám se za výkec. Obecně nemám dobré pocity, ale ten výlet trochu natloukl duracell.
Předchozí