Fíbí, co Ti brání jít taky někam? Proč se nedomluvíte? Ono to chlapa třeba nenapadne, ale když bys mu řekla, že chceš tehdy a tehdy někam jít, tak bys třeba mohla
U nás to takhle funguje, že když někam chci, tak jdu za mužem a domluvíme se
Taky chodí do práce od nevidím do nevidím, ale je to lepší než to bývalo dřív. Co máme děti dvě, tak se jednoznačně zapojuje víc,- sám došel k tomu, že si chce holky užít, protože tak rychle rostou! A taky v noci se střídáme ve vstávání k dětem.
Manžel když vidí, že fakt nemůžu, tak jde a uvaří nějakou italskou omáčku k těstovinám, nebo obstará nějaké jídlo a oč ho požádám, tak se snaží udělat může-li jen trošku. Jinak já když jsem byla doma s dítkem, tak jsem to brala tak, že nemám práci rozhodně málo namáhavou, ale určitě ji měl manžel v práci náročnější , protože na něm leželo roky rokoucí nás uživit, zaplatit hypotéku... vím, že to rozhodně není standartní mít chlapa, který se snaží vydělat...
Ale můj muž jde do hospody maximálně 2x ročně na hodinu se studenty a nebo se zaměstnavatelem na nějaká vánoční posezení, jinak se u nás hospoda s kamarády nedrží. Ale 1x týdně chodí za sportem. Já bych místo 1x sport týdně raději brala koupit domů nový trenažer, abych si mohla zasportovat tehdy, kdy mám chuť a čas. Zkuste se spolu domluvit.