| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"dysšteklik" je super výraz, píšu si, dík :-)

fakt někoho POBUŘUJE že se procházím v mokasínách/balerínách/keckách....??????? Jako pochopila bych že se někomu nemusí líbit můj uhrovatej ksichtik, a nebo křivej nos, pokud je někdo jó estét. Ale moje roztomilý dvaačtyřicítky v rovných podrážkách že by někoho pobuřovaly? Tak takovýho bych chňapla podpaž a klidně bych s ním prochodila celý město a kdyby mi dokázal sehnat boty ve kterých mě netlačí nohy, nebolí kotníky a pohodlně se v nich chodí, tak z těch desítek bot v konečném výběru mu klidně dám hlavní slovo co do dyzajnu :-) :-) :-) Ale do té doby si za svoje peníze na svoje nohy budu kupovat to v čem přežiju ve zdraví a ne v čem ohromím místní maloměsto teda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.