| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Navazuji na předešlé téma. Co děláte, když jsou děti furt nemocné a nemáte na zaplacení hlídání?
Můj syn byl loni od září do prosince furt nemocný, takže jsem nešla do žádného zaměstnání a pracovala jako OSVČ, abych mohla pracovat alespoň po večerech. Pak se situace zlepšila po braní léků na imunitu a foukání ecobecu na jeden týden v měsíci. OSVč mi spíše nevynášelo než vynášelo,a proto jsem se rozhodla najít práci ve školství. Nyní mám místo, které mě baví a syn už opět začíná s rýmou a kašlem. Nevím, co mi řekně zaměstnavatel, když budu furt doma. Navíc ve škole španělštinu, kterou učím já, nikdo neumí, takže to bude katastrofa. Bojím se, že přijdu o práci a tím i o jediný výdělek. Manžel má sice práci, ale dnes mu lékař řekl, že ho pošle na pár vyšetření,ale s jeho problémy se zády a srdečními ho do práce už nedoporučí a bude si muset hledat jinou. On však nic jiného neumí, takže nevím, co budeme dělat. Babička jedna pracuje a druhá je po operaci a není schopna se postarat o sebe a o vnuka už by vůbec nemohla. Moje sestra, která mi občas pomáhala, má novorozeně, takže nemocného syna určitě hlídat nebude. Jsem zoufalá a nevím, jak situaci řešit. Hlídání si dovolit fakt nemůžeme. Sice pracujeme oba, ale nevím, jak dlouho a já mám práci jen na 3ti nový úvazek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.